Monday, May 3, 2010

Menu lunch merangkap minum petang.

Salam semua dan selamat petang.

Tengahari tadi tak sempat nak makan walaupun perut dah keroncong. Maklumla, jumpa Ameer kat school bagi susu. Sampai Taska kul 1.20pm, amik Ameer bagi 1st round. Kejap jer dia nyusu pastu sibuk nak main. Merangkak sana merangkak sini, panjat sana, panjat sini... mulut tuh tak lekang dengan suara dia yg garau tu sibuk bercerita ngan ibu. "Aa.. baba.. gaga.. mama... aa..." lebih kurang camtu la bunyinya bila Ameer mula buka mulut nk bercerita kepada ibu. =). Sebelum balik ofis, bagi lagi susu untuk 2nd round dan keluar dari Taska kul 2.00pm.

Sambung kisah perut yang lapar nih, balik jer dari Taska singgah Daily Fresh kat MJ beli waffle perisa choc + strawberry. Jadi la kan untuk alas perut nih sebab dalam kepala dah terbayang apa menu utk makan tengahari ni kang. Lepas solat dalam kul 3.50 terus turun gi beli makanan dan air. Tada.... Ini la makanan tengahari saya dan merangkap minum petang. Sungguh menyelerakan dan rasanya pun memang sedap. Nak rasa.... mehla. ;P

1 comment:

mrsharis said...

Testing..testing