Wednesday, July 14, 2010

New Outfit for The Brothers =)

Bila dah skali terjebak ngan online shopping ni, memang lepas tu akan ada jer brg or benda nak beli secara online. Betul tak kawan2? Walaupun mula2 just usha2 je blog mereka pastu mesti ader jer yang terkenan di hati then, terus order. Heheh...

Saya pun browse la blog someone ni and terjumpala t-shirt ni. Simple jer sebenarnya but saya dah lama nak belikan untuk anak2 saya, actually. The price pun quite cheap. Alah, kalau beli secara online ni rugi ar beli satu brg jer coz harga tu lum campur ngan portage lagi. Kalau setakat nak beli satu je memang saya tak kan beli through online ni. Kawan2 leh ar try usha2 brg2 kat dlm blog ni... mana ar tau ader yg berkenan leh ar order utk ur loved one.

Servisnya pun cepat. Hari ni u bank-in $$$$ (ni pun depends bank-in pagi ker petang) dia terus pos ur stuff. Saya dapat brg2 tu sehari selepas saya masukkan $$$$. Efisen gak kan?! Chewah, ni macam dah gaya nak promote blog ni jer. Hehe... kawan2, jgn ar salah faham. Saya tak dapat aper2 pun. Mana yang baik dan elok kita share2 la, tak salahkan. Dah la... mari kita tengok aper yang dua beradik ni dapat daripada ibunya...

bawah
...
...
...

bawah lagi
...
...
...

lagi sekali
...
...
...


(^_^)



Ni untuk si abangnya. Complete dah la sebab dia sayang dua2.


Ni si adik punya. Tapi, adik sayang ayah ajer sebab yang 'I love Mum' takde saiz. huhu...

6 comments:

mrsharis said...

rugi tk order sekali ari tu. Cute giler. Sempoi jer..

Pai the Mrs Razif said...

tu ar dik. kpai soh tgk dulu, kalu tak dh dpt. :)
takper, usha la dulu mana tau ada mende lain yg terkenan di hati leh ar order skali.

Pai the Mrs Razif said...
This comment has been removed by the author.
syazharchoixee said...

hehehh kakphai..kiter pon nak oder sekali. gtau k..
mmg kiut giler...nak beli gak tuk syazha...ermm mayb nextime..

wahida said...

x pernah beli online lg...takut ketagih..hehehe...anyway nice t shirt pai!!

Pai the Mrs Razif said...

aike: beli ar dik. nanti family day BPL(K) anak masing2 leh pakai. Heheh...

wahida: memang ketagih pon. memula try ar beli sepasang 2 pastu bila asyik browse je blog2 cam gitu, ader sajer yang nak diorder. =)