Thursday, July 29, 2010

Hari Jumaat Yang Bersemangat =)

Hari ni adalah hari spesel sebabnya nak sambut bday anak @ school. Selalunya saya akan berbaju baru bila sambut bday anak tapi tahun ni tak sempat nak cari baju baru so, just pakai tudung baru. Ni merupakan 1st time saya pakai tudung ni... tudung syrya kot namanya. (betul ker ejaan tuh?) Kelakar pun ada. Bulat jer rupanya. kihkihkih... Tengok ar!
Pasal bday anak2, nanti saya wat entry lain yek. Spesel punyer. =) Tengahari ni tak ke mana2 sebab dh letih baru lik dari taska sambut bday si adik. Petang kang nak gi taska balik untuk sambut bday si abang lak. Sambil menunggu jam pukul 3 petang sajer jer ar wat entry ni.

Sebenarnya, masa tengah belek2 gambar dalam handphone... saya terjumpa satu gambar. Gambar ni masa saya tengah study nak final exam tahun lepas kat PKP. Seronok rasanya masa tu sebab saya tengah peknen kedua, peknenkan Ameer Hakimi. Tension tu kengkadang ada gak tapi harus ar sacrifice demi mencapai cita2. Eceh...ekekek.
Tetiba jer saya terfikir... bila ar nak camnih lagi. Haha... tak ingat. Bukan apa, org kata kalau kita peknen masa tengah study insyaallah anak kita akan cerdik. Sape yang takmo anak dia cerdik, kan?! Okey ar, taknak merapu lebey2. Ni ar gambarnya.


Masa ni saya tengah ngandung 6 atau 7 bulan rasanya. Dah tak hengat ar.

2 comments:

zack_blossom said...

hikhik..cantik la pakai tudung tu...xnampak bulat sgt mukanye...

awk de 2 org anak?xmcm org dh de 2 org nk..awet muda ok...
(bukan nk mengampu...ini serius ye)

Pai the Mrs Razif said...

yer ker zack? tenkiu very much. =) ni kalu sy gtau hubby sy mesti dia kutuk kaw2 punyer.

pasni leh ar gi beli tudung ni lg. hiks!