Tuesday, July 20, 2010

Dapat Award! Yeah...


Ni la dia award yang saya terima daripada Izwa dan ini merupakan 1st time and secara tak langsung... I'm very excited.

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni..

Terima kasih byk2 kepada Izwa sebab pemurah beri award ni. =)
2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain..
- salim a.k.a shakroz
- lin mrs amir
- aike
- virgolady
- kak wan ju a.k.a phatdivamama
- mama_aqish
- lia mrsharis
- wahida
- ncot a.k.a smallcha
- alang

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..
Nak bagitau camner? Verbal, email, call.... hmmm
4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?
Susahnya soklan. Best ker? Tak kot...
(takkan nak masuk bakul angkat sendirik)

4 comments:

wahida said...

pai kite dah amek award ni dr izwa jugak..anyway thanks...

Pai the Mrs Razif said...

hehe... kita tau sbb kita dh baca entry awak. Tapi kita tak ramai kawan blogger la.. huhu... sedey tau! :(

syazharchoixee said...

kak pai..samer la ngn kiter..cemana nak bagi ramai rakan blogger yer...?
anyway tanxx sis bg award,...dulu kak lia ader bg tapi kiter tak wat pasal tak der ramai rakan blogger..so tu yg pendam jer...mmg cedeyyy!!!!
p/s:ada tips tak?

Pai the Mrs Razif said...

aike: kpai pun blajar dr kak lia... aike kena rajin lawat blog org then, tinggalkan jejak. Pastu jadi follower dia and ajak la jadi follower awak lak. Possible tak cam gitu? =)