Saturday, June 26, 2010

My Little Model

Hi, frends.

Sekarang ni ramai betul menjual pakaian baby sama ada online or jual direct kat ofis. One day tu, ada staff from MIS bwk la baby stuff ke bahagian saya dan saya pun teruja ngan satu baju ni. Rasa nak beli untuk Ameer Hakimi Bin Mohamad Razif (hehe... dah beli pun). Tengok gak untuk abangnya tapi no size la plak. Kakak ni pun ada blog menjual pakaian baby. Kalau kawan2 nek tengok, sila la ke sini.

Ni la rupanya baju yang saya beli untuk si manja saya. Si manja yang besar nanti dulu  yek. Ibu carikan kat blog lain.





2 comments:

wahida said...

comeinye baju tu...sweet sgt...

Pai the Mrs Razif said...

baju tu overall and ada hood skali. Beli la sau untuk ur beloved. Hehe... Tengok kat blog yang pai link kan tu.
:)